Csatlakozz hozzánk!

Mi ez a cifra?

Ahogyan a nevéből is kitalálható, egy színes bejegyzésekkel teli blog, amely naponta többször is frissül. Azoknak készült, akik érdeklődnek a művészet iránt, nyitottak a világ csodáira és szeretik a természetet. Ennyi az egész.

Legutóbbi hozzászólások

HTML doboz

Modern impresszionizmus - Erin Hanson

Erin Hansonnak mindig is nagy érzéke volt a festészethez, ám mindaddig nem űzte komolyan, míg Las Vegasba nem költözött. Pontosabban, amíg meg nem mászta a Vörös szikla kanyont. Az elé táruló táj szépsége arra késztette, hogy megörökítse amit lát. Az elmúlt nyolc évben célként tűzte ki, hogy az utókor számára lefessen egy-egy tájképet, és készíti is a szebbnél szebb olajfestményeket a csodálatos tájakról. Művei során a világ valódi szépségeit merész színekkel és vastag ecsetvonásokkal varázslatos hangulatba emeli. Saját stílusát nyitott-impresszionizmusnak nevezi. "Ez a fajta festészet -fejti ki bővebben- nem követi teljes mértékben az impresszionizmus alapszabályait. Sokkal színesebb, 'nyíltabban' közelíti meg a dolgokat. Absztrakt gondolatokat próbál az ősi elemekkel elegyíteni." Bárhogyan is kategorizáljuk ezeket a képeket, a látvány magáért beszél.

ErinHansonOilPaintings1.jpg

ErinHansonOilPaintings9.JPG

ErinHansonOilPaintings6.jpg

ErinHansonOilPaintings5.JPG

ErinHansonOilPaintings8.jpg

ErinHansonOilPaintings3.jpg

ErinHansonOilPaintings7.JPG

ErinHansonOilPaintings4.jpg

ErinHansonOilPaintings14.JPG

ErinHansonOilPaintings18.JPG

ErinHansonOilPaintings15.JPG

ErinHansonOilPaintings12.JPG

ErinHansonOilPaintings16.JPG

ErinHansonOilPaintings19.JPG

ErinHansonOilPaintings10.JPG

ErinHansonOilPaintings17.JPG

ErinHansonOilPaintings11.JPG

ErinHansonOilPaintings13.JPG

ErinHansonOilPaintings2.JPG

Erin Hanson

Ha tetszett a bejegyzés, akkor csatlakozz Facebook oldalunhoz:

A bejegyzés trackback címe:

http://cifra.blog.hu/api/trackback/id/tr56023839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.