Csatlakozz hozzánk!

Mi ez a cifra?

Ahogyan a nevéből is kitalálható, egy színes bejegyzésekkel teli blog, amely naponta többször is frissül. Azoknak készült, akik érdeklődnek a művészet iránt, nyitottak a világ csodáira és szeretik a természetet. Ennyi az egész.

Legutóbbi hozzászólások

HTML doboz

Tejfel Krisztián digitális festészete

Eddigi bejegyzéseinkben számos nagyszerű művészt mutattunk be, ám mindeddig magyar nem szerepelt közöttük. Ez akkor tudatosult bennem, amikor Tejfel Krisztián felkeresett minket üzenetben és megmutatta munkáit.

manson_end_web.jpg

Krisztián egy "univerzális" művész, aki egyben fotós, rendező (dolgozott már Puskás Petivel és a Kávészünettel is) és festő. Gyerekkora óta rajzol és fest, de digitális festményeit csak mostanság kezdte el megosztani a nagyközönséggel. Főként női portrékat készít, amelyeken a nyakat szándékosan hosszabban ábrázolja. Alkotásaiba szeret csempészni némi melankóliát és szürrealizmust, valamint a képeken mindig hagy befejezetlen részeket. A képek ugyanúgy készülnek photoshop-ban, mint a hagyományos festészet esetében: egy üres fehér lap a kiinduló alap, amire megy a skicc, majd a festés. Természetesen itt is használ fotóreferenciákat. Egy-egy kép elkészülési ideje változó, általában 2 nap és 1 hét közé tehető.

wind_web.jpg

lingee.jpg

ellie_web.jpg

Girl with paper crowns_cg.jpg

pharrell_web.jpg

Habár ez a fajta festés még Krisztián számára is új dolog, munkái már több külföldi magazinban (2dartist, in parentheses stb.) megjelentek, valamint a 2dartist magazintól a layarpaint exelent award-ot is elnyerte. A Palvin Barbis tanulmányát (így nevezi, ez az alkotás nem az ő stílusát tükrözi) több magyar weboldalon feltűnt, többek között az index2-n. Krisztián a jövőben szeretne hazai, de akár külföldi kiállítást is, köszönhetően a rengeteg határon túli követőnek.

beauty01_a.jpg

smart_web.jpg

Szaffi_web.jpg

w2small_2.jpg

bluish.jpg

palvinbarbi_web.jpg

Palvin Barbara (Tombor Zoltán referenciaképe alapján)

A jövőben szeretnénk több magyar tehetségről is írni, így ez ügyben keressetek minket bátran!

Krisztián elérhetőségei: Weboldal, Facebook, Instagram

Ha tetszett a bejegyzés, akkor csatlakozz Facebook oldalunhoz:

A bejegyzés trackback címe:

http://cifra.blog.hu/api/trackback/id/tr886043965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.