2014. máj 01.

Vigilant Artworks - Pravda Viktória illusztrációi

írta: Elmark
Vigilant Artworks - Pravda Viktória illusztrációi

Itt a Cifránál fontos számunkra, hogy ne csak külföldi művészekről készítsünk bejegyzéseket. Nemrégiben el is készült az első ilyen cikkünk. Ma a Vigilant Artworks, azaz Pravda Viktória munkásságát mutatjuk be.

Flames.jpg

"Kb. 15 éve kezdem el fotómanipulációkat készíteni még a jó öreg  Photoshop 5-el. Először a kedvenc dalszövegeimhez készítettem illusztrációkat, mert mindig megjelent valami kép a fejemben, amikor zenét hallgattam. Aztán később ez odáig fajult, hogy készítettem néhány bookletet, logót zenekaroknak."

u292.jpg

u250.jpg

u217.jpg

S I L E N T.jpg

u207.jpg

"Munka közben mindig zenét hallgatok, annak a hangulata, vagy szövegvilága szokott inspirálni. A másik eset, amikor valami személyes élmény alapján készül egy kép, illetve ha zenekarnak dolgozom az ő ötletüket kell megvalósítanom.

Jelenleg a szakdolgozatomat készítem, amelynek témája egy fiktív kiállítás komplett arculatterve, médiaanyaga (online/offline reklám, videó, honlap)."

u204.jpg

Femme Fatale.jpg

u310.jpg

u317.jpg

u209.jpg

u334.jpg

u327.jpg

u331.jpg

u324.jpg

u253.jpg

u343.jpg

MUSE.jpg

u344.jpg

Behance
Shadowness
DevianArt
Facebook
Vigilant Artworks

Ha Nektek is van hasonló, vagy akár teljesen más munkátok, amit szeretnétek megosztani a nagyközönséggel, keressetek minket bátran!

Szólj hozzá