2018. jún 21.

Torrente személyesen csapolja a sört egy magyar romkocsmában

írta: Cifrablog
Torrente személyesen csapolja a sört egy magyar romkocsmában

Torrente film rajongók Santiago Segura spanyol filmszínész engedélyével és közreműködésével fél év előkészítő munkát követően pár nappal ezelőtt nyitották meg Torrente Ruin Pub néven, Santa Cruz de Tenerifén, Costa Adeje- ben az első romkocsmájukat. 

32235398_2068745643167225_6219166920109719552_o-1-2.jpg

A romkocsma a film jeleneteit eleveníti meg falfestményekkel, szobrokkal és egyéb tárgyakkal, a berendezéseket, bútorokat és a világítástechnikát is egy magyar csapat kivitelezte. A hely ötvözi a magyar romkocsma feelinget a Torrente film humorával. 

Az itt dolgozók alkalmazásának alapvető feltétele a film után való rajongás és a poénok ismeretre, így ne számítsunk arra, hogy olyan udvariasak lesznek velünk mint egy michelin csillagos helyen, hanem azt szeretnék, hogy érezzük magunkat a filmben. 

 

A bútorok több száz darab raklap csiszolásával és különböző módon történő összeillesztésével készültek, de az egész bárpult, beleértve a pohártartókat is raklap designban valósultak meg. A világítástechnikához több, mint 100 méter vízvezeték csövet és több száz idomot használtak fel, mely úgy néz ki, mintha a fejünk felett menne el egy társasház vízvezeték rendszere, csaptelepekkel tarkítva, de a csövek végén nem víz folyik, helyette retró izzók adják a hangulatvilágítást. 

A vízipipa szoba, a több tucat modern vízipipa és a shisha man látványa arról tanúskodik, hogy itt valóban értenek a vízipipa készítéshez. 

Na de térjünk rá a kajára. Megtalálható a magyar gulyáslevesen és pörköltön keresztül a palacsinta és a mákostészta, van hamburger, egyéb street food ételek és spanyol konyhából is találhatóak fogások.

32207463_2068741606500962_7727827333050007552_o-1-2.jpgA gulyás és a pörkölt a magyarok kedvence, a spanyolok a mákos tésztáról pedig vegyes érzelemmel vallanak, van aki imádja, van aki megkóstolja és nem eszi meg, mert számára ez furcsa. Az amerikai konyha remeke a hamburger az igazi kedvenc a spanyol körökben, mivel a húst a készítés előtti percekben darálják frissen a marha több részéből válogatva. A húspogácsa 200 grammos és kérhetjük duplán is, vagy tépett hússal, persze rengeteg szósz és saláta variáció közül falhatunk. Egy nagy adag gulyás leves 2 palacsintával együtt 10 €-ba kerül, egy hamburger steak burgonyával együtt 8€, melyek igazán jó árnak számítanak a környéken.

A Torrente Ruin Pub Tenerife csak az első helyszín, ezután Budapesten nyitják a következő romkocsmájukat, melyhez keresik a megfelelő helyszínt, majd ezt követően több spanyol várost céloznak meg a Torrente Film rajongóinak nagy örömére. A romkocsmában azon sem kell csodálkozni, ha Santiago Segura csapolja a sörünket.

Korábban már fellépett a magyar zenészek közül több Torrente rajongó is, Kefír, Kerozin frontembere Axel, párja Titmouse, az Ómen frontembere Koroknai Árpi. 

Ha Tenerifén jársz, akkor mindenképpen látogasd meg a helyet és ha megemlíted, hogy a Cifra blogon oldalon olvastad a cikket, garantáltan kapsz pár ikonikus Torrente ajándékot és egy pohár sört grátiszban.

Torrente Ruin Pub Facebook oldala: https://www.facebook.com/TorrenteRuinPub/

Torrente Ruin Pub weboldala: http://torrente.pub

Instagram oldal: https://www.instagram.com/torrenteruinpub/

Szólj hozzá

romkocsma axel kefír tenerife torrente Santiago Segura Torrente Ruin Pub magyar romkocsma tenerifén titmouse kerozin axel magyar romkocsma tenerife szigetén Torrente Ruin Pub Tenerife Torrente Ruin Pub Budapest